Crema oase si articulatii

Durerile osoase si la nivelul articulatiilor pot fi rezultatul mai multor obiceiuri nesanatoase. Atat regimul alimentar, cat si activitatile zilnice pot afecta mobilitatea membrelor. Artrospect este o crema pentru oase si articulatii, care folosita zilnic elimina durererea si reda flexibilitatea membrelor.

La baza durerilor articulare stau mai multe cauze, printre ele numarandu-se si cateva lucruri pe care le efectuam zilnic. Alimentatia nesanatoasa, bazata pe un nivel ridicat de zahar sau un consum insuficient de apa pot cauza dureri de oase si articulatii.

Crema Artrospect are efect de mentinere si de imbunatatire a articulatiilor. Uleiurile esentiale si extractele din plante din compozitia cremei vor asigura aportul necesar de substante nutrivite pentru articulatii. Aceasta actioneaza ca un antiinflamator, calmant, antireumatic si analgezic al durerilor osoase si de articulatii.

Durerile intense si persistente pot duce la sedentarism care la randul sau nu face bine articulatiilor. Statul in aceeasi pozitie mai mult timp poate fi o alta cauza a aparitiei acestor dureri. Astfel, este un intreg circuit care nu face altceva decat sa dauneze organismului.

Supraponderalitatea sau obezitatea fac ca articulatiile sa cedeze, apoi incep durerile si astfel nu iti vei putea modifica stilul de viata. Cu ajutorul cremei Artrospect vei reda mobilitatea membrelor si poti incepe sa ai un stil de viata activ. Totusi, chiar si sportul in exces poate dauna articulatiilor.

Spre exemplu, sportivii de performanta pot dezvolta dureri osoase cauzate de deformatii sau entorse. Artrospect va fi remediul de care ai nevoie in aceasta situatie. Produsul este 100% natural si nu contine aditivi artificiali.

Ingredientele din compozitia cremei au efect antiinflamator, reduc senzatia de oboseala a membrelor si refac articulatiile cauzate de efortul fizic. Altfel spus, Artrospect este o crema pentru oase si articulatii. Durerile la nivelul acestora vor fi reduse considerabil inca din primele zile de folosire a cremei. Aceasta se aplica local, pe zona afectata si se maseaza pentru absorbtia totala a cremei.

Procesele celulare de la nivelul tesuturilor articulare vor fi imbunatatite, iar ingredientele naturale vor asigura buna functionare a articulatiilor. Mobilitatea si flexibilitatea membrelor vor fi redate intr-un timp scurt si astfel te poti bucura de miscare. Nu lasa sedentarismul sa isi faca loc in viata ta prin folosirea cremei Artrospect!

Artrospect se foloseste in cazul entorselor, deformatiilor osoase, torticolis, spondilitei, artitei, artrozei, durerilor musculare, inflamatiilor post-traumatice, poliartritei cronice, reumatismului sau lombosciaticii. Modul de actionare este de incalzire si relaxare a musculaturii.

In acest fel, vei putea misca usor membrele, iar mai apoi in totalitate. Relaxarea musculaturii poate fi imposibila in cazul contractiilor musculare, care pot provoca ulterior deformatii osoase. Pentru a evita toate aceste probleme, foloseste din timp Artrospect.

Crema va mentine si imbunatatii sanatatea articulatiilor, fara sa cauzeze alte afectiuni. Produsul este unul natural, dar poti prezenta alergii la unul sau mai multe din componentele sale. Testeaza-l in prealabil pe o portiune mica de piele si asteapta 24 de ore pentru a vedea efectele. In cazul in care totul decurge bine, aplica local crema de doua sau trei ori pe zi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *